Het gebouw

Een gezonde en veilige leeromgeving

Bij het Zuiderzee College in Zaanstad vinden we het belangrijk dat onze leerlingen zich in een moderne en comfortabele omgeving kunnen ontwikkelen. Daarom zijn we trots op ons moderne gebouw met uitstekende faciliteiten. Onze lokalen zijn ruim opgezet en bieden voldoende ruimte voor groepswerk en individuele opdrachten. Bovendien voldoen onze lokalen en ons binnenklimaat aan de hoogste eisen op het gebied van comfort, gezondheid en veiligheid. Dit betekent dat onze leerlingen kunnen leren en groeien in een omgeving waar ze zich prettig voelen en waarin ze zich optimaal kunnen concentreren. We hechten veel waarde aan een gezonde en veilige leeromgeving en we doen er alles aan om deze voor onze leerlingen te waarborgen.

stage

Stage De stage is een onderdeel van Loopbaandossier van LOB (loopbaanoriëntatie en –begeleiding). De leerlingen doen hiermee een goede (werk)ervaring op die belangrijk is voor hun loopbaanontwikkeling en de keuzes die zij moeten maken. Zij leren zo niet alleen veel...

Open Dag

Open Dag

Open dag Ouders en kinderen kunnen onze school komen bekijken op: zaterdag 11 februari 2023 van 10.00 uur tot 13.00 uur.