Een nieuwe school

Een nieuwe school!

Het laatste jaar wordt vast een spannend jaar voor jou! Nu is het bijna zover, want je moet een school voor voortgezet onderwijs kiezen. Naar welke school ga je volgend jaar? Om het jou en je ouders een beetje makkelijker te maken, krijg jij (en alle andere leerlingen van groep 8 in Zaandam) de keuzegids De Overstap. Hierin staat, naast veel informatie die vooral voor je ouders bedoeld is, ook veel informatie over de VO-scholen in Zaanstad.

In de gids kun je bijvoorbeeld lezen welke speciale vakken er op een school worden gegeven of welke leuke dingen er allemaal worden georganiseerd. Maar ook of er huiswerkhulp is of leerlingbegeleiding. En er is in De Overstap natuurlijk ook een bladzijde met informatie over het Zuiderzee College.

Neem een kijkje op de website om te zien wat er op het Zuiderzee College allemaal gebeurt, welke leerwegen en profielen er zijn. Of download onze schoolgids, deze staat vol informatie over onze school!

Nieuw op het Zuiderzee College: Sterk Techniek Onderwijs. Bekijk hier onze 3-D presentatie van ons nieuwe technologisch laboratorium.

 

Open dag en open avond

Open dag en open avond

Op vrijdag 26 januari 2024 van 18.00 – 20.00 uur en zaterdag 27 januari 2024 van 10.00 – 13.00 uur zullen de open dagen van het Zuiderzee College georganiseerd worden.

Open lesmiddagen op het Zuiderzee College

Open lesmiddagen op het Zuiderzee College

Op woensdag 10 januari 2024 is de open lesmiddag gepland van 13.30 uur tot 15.30 en donderdag 15 februari 2024 is de open lesmiddag gepland van 15.30 uur tot 17.00 uur. U kunt uw kind aanmelden  via deze link of scan de QR-code.