Een nieuwe school

Een nieuwe school!

Het laatste jaar wordt vast een spannend jaar voor jou! Nu is het bijna zover, want je moet een school voor voortgezet onderwijs kiezen. Naar welke school ga je volgend jaar? Om het jou en je ouders een beetje makkelijker te maken, krijg jij (en alle andere leerlingen van groep 8 in Zaandam) de keuzegids De Overstap. Hierin staat, naast veel informatie die vooral voor je ouders bedoeld is, ook veel informatie over de VO-scholen in Zaanstad.

In de gids kun je bijvoorbeeld lezen welke speciale vakken er op een school worden gegeven of welke leuke dingen er allemaal worden georganiseerd. Maar ook of er huiswerkhulp is of leerlingbegeleiding. En er is in De Overstap natuurlijk ook een bladzijde met informatie over het Zuiderzee College.

Neem een kijkje op de website om te zien wat er op het Zuiderzee College allemaal gebeurt, welke leerwegen en profielen er zijn. Of download onze schoolgids, deze staat vol informatie over onze school!

Nieuw op het Zuiderzee College: Sterk Techniek Onderwijs. Bekijk hier onze 3-D presentatie van ons nieuwe technologisch laboratorium.

 

stage

Stage De stage is een onderdeel van Loopbaandossier van LOB (loopbaanoriëntatie en –begeleiding). De leerlingen doen hiermee een goede (werk)ervaring op die belangrijk is voor hun loopbaanontwikkeling en de keuzes die zij moeten maken. Zij leren zo niet alleen veel...

Open Dag

Open Dag

Open dag Ouders en kinderen kunnen onze school komen bekijken op: zaterdag 11 februari 2023 van 10.00 uur tot 13.00 uur.