Een nieuwe school

Een nieuwe school!

Het laatste jaar wordt vast een spannend jaar voor jou! Nu is het bijna zover, want je moet een school voor voortgezet onderwijs kiezen. Naar welke school ga je volgend jaar? Om het jou en je ouders een beetje makkelijker te maken, krijg jij (en alle andere leerlingen van groep 8 in Zaandam) de keuzegids De Overstap. Hierin staat, naast veel informatie die vooral voor je ouders bedoeld is, ook veel informatie over de VO-scholen in Zaanstad.

In de gids kun je bijvoorbeeld lezen welke speciale vakken er op een school worden gegeven of welke leuke dingen er allemaal worden georganiseerd. Maar ook of er huiswerkhulp is of leerlingbegeleiding. En er is in De Overstap natuurlijk ook een bladzijde met informatie over het Zuiderzee College.

Neem een kijkje op de website om te zien wat er op het Zuiderzee College allemaal gebeurt, welke leerwegen en profielen er zijn. Of download onze schoolgids, deze staat vol informatie over onze school!

Nieuw op het Zuiderzee College: Sterk Techniek Onderwijs. Bekijk hier onze 3-D presentatie van ons nieuwe technologisch laboratorium.

 

INFORMATIEAVOND OVERSTAPPEN NAAR HET ZUIDERZEE COLLEGE

INFORMATIEAVOND OVERSTAPPEN NAAR HET ZUIDERZEE COLLEGE

Op dinsdag 16 april 2024 van 19.00 – 20.00 uur houden wij een informatieavond voor zij-instromers en daar kunt u met uw kind alle informatie over de overstap en de werkwijze op het Zuiderzee College ontvangen. U bent van harte welkom. Aanmelden voor de informatieavond...

Een Gezonde Start: Gratis Schoolontbijt op het Zuiderzee College

Een Gezonde Start: Gratis Schoolontbijt op het Zuiderzee College

Introductie Op het Zuiderzee College in Zaandam staat gezondheid hoog in het vaandel, en dat begint al bij het ontbijt. Elke dag worden de ruim 600 leerlingen verwelkomd met een gratis schoolontbijt en vers fruit. Een initiatief dat niet alleen de fysieke gezondheid...