Ons onderwijs

Vmbo-onderwijs dat past bij iedere leerling

Bij het Zuiderzee College in Zaanstad staat kwalitatief goed onderwijs hoog in het vaandel. Een belangrijk aspect hierbij is een goed georganiseerde lessentabel en rooster, wat zorgt voor rust en structuur in het dagelijks schoolleven van onze leerlingen. Onze docenten hebben veel expertise en passie voor hun vakgebied, en zijn altijd op zoek naar manieren om het onderwijs verder te verbeteren en te vernieuwen. Door te werken met moderne leermethodes en technologieën, bieden wij onze leerlingen de kans om zich optimaal te ontwikkelen en hun talenten te ontdekken. Bij het Zuiderzee College zorgen wij er dan ook voor dat onze leerlingen de beste mogelijkheden krijgen om hun leerproces zo goed mogelijk te doorlopen.

stage

Stage De stage is een onderdeel van Loopbaandossier van LOB (loopbaanoriëntatie en –begeleiding). De leerlingen doen hiermee een goede (werk)ervaring op die belangrijk is voor hun loopbaanontwikkeling en de keuzes die zij moeten maken. Zij leren zo niet alleen veel...

Open Dag

Open Dag

Open dag Ouders en kinderen kunnen onze school komen bekijken op: zaterdag 11 februari 2023 van 10.00 uur tot 13.00 uur.