Ouderraad (OR)

Ouderraad

Bij het Zuiderzee College vinden wij het belangrijk om een goede samenwerking te hebben met ouders/verzorgers. Wij zijn ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan een positief leerklimaat voor onze leerlingen. Een belangrijke rol hierin is weggelegd voor onze ouderraad.

Onze ouderraad bestaat uit betrokken ouders die zich inzetten voor het welzijn en de ontwikkeling van alle leerlingen op onze school. Zij zijn een klankbord voor ouders en schoolleiding en denken mee over verschillende onderwerpen, zoals het schoolbeleid, veiligheid op school en schoolactiviteiten. Daarnaast organiseren zij zelf ook activiteiten voor leerlingen, zoals feesten en excursies.

De ouderraad heeft een actieve rol binnen onze school en is een belangrijke schakel tussen ouders en school. Zij zorgen ervoor dat de stem van ouders gehoord wordt en dat ouders betrokken zijn bij de ontwikkeling van onze school. Wij zijn dan ook erg blij met de inzet van onze ouderraad en waarderen hun betrokkenheid enorm.

De ouderraad is te bereiken via ouderraad@zuiderzee-college.nl

Interesse? Wil je ook meepraten en meedenken in de ouderraad? Klik op de banner!

 

INFORMATIEAVOND OVERSTAPPEN NAAR HET ZUIDERZEE COLLEGE

INFORMATIEAVOND OVERSTAPPEN NAAR HET ZUIDERZEE COLLEGE

Op dinsdag 16 april 2024 van 19.00 – 20.00 uur houden wij een informatieavond voor zij-instromers en daar kunt u met uw kind alle informatie over de overstap en de werkwijze op het Zuiderzee College ontvangen. U bent van harte welkom. Aanmelden voor de informatieavond...

Een Gezonde Start: Gratis Schoolontbijt op het Zuiderzee College

Een Gezonde Start: Gratis Schoolontbijt op het Zuiderzee College

Introductie Op het Zuiderzee College in Zaandam staat gezondheid hoog in het vaandel, en dat begint al bij het ontbijt. Elke dag worden de ruim 600 leerlingen verwelkomd met een gratis schoolontbijt en vers fruit. Een initiatief dat niet alleen de fysieke gezondheid...