Ouderraad (OR)

Ouderraad

Bij het Zuiderzee College vinden wij het belangrijk om een goede samenwerking te hebben met ouders/verzorgers. Wij zijn ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan een positief leerklimaat voor onze leerlingen. Een belangrijke rol hierin is weggelegd voor onze ouderraad.

Onze ouderraad bestaat uit betrokken ouders die zich inzetten voor het welzijn en de ontwikkeling van alle leerlingen op onze school. Zij zijn een klankbord voor ouders en schoolleiding en denken mee over verschillende onderwerpen, zoals het schoolbeleid, veiligheid op school en schoolactiviteiten. Daarnaast organiseren zij zelf ook activiteiten voor leerlingen, zoals feesten en excursies.

De ouderraad heeft een actieve rol binnen onze school en is een belangrijke schakel tussen ouders en school. Zij zorgen ervoor dat de stem van ouders gehoord wordt en dat ouders betrokken zijn bij de ontwikkeling van onze school. Wij zijn dan ook erg blij met de inzet van onze ouderraad en waarderen hun betrokkenheid enorm.

De ouderraad is te bereiken via ouderraad@zuiderzee-college.nl

Interesse? Wil je ook meepraten en meedenken in de ouderraad? Klik op de banner!

 

Open dag en open avond

Open dag en open avond

Op vrijdag 26 januari 2024 van 18.00 – 20.00 uur en zaterdag 27 januari 2024 van 10.00 – 13.00 uur zullen de open dagen van het Zuiderzee College georganiseerd worden.

Open lesmiddagen op het Zuiderzee College

Open lesmiddagen op het Zuiderzee College

Op woensdag 10 januari 2024 is de open lesmiddag gepland van 13.30 uur tot 15.30 en donderdag 15 februari 2024 is de open lesmiddag gepland van 15.30 uur tot 17.00 uur. U kunt uw kind aanmelden  via deze link of scan de QR-code.