Schoolfeesten

Feest je mee?

Natuurlijk doen we op onze school meer dan alleen leren! We organiseren bijvoorbeeld ook schoolfeesten. Deze worden gehouden in een speciale ruimte op de afdeling Multimedia, Vormgeving & ICT waar alles aanwezig is voor perfect geluid en toffe lichtshows. Voor de onderbouw organiseren we, samen met de leerlingen, ieder jaar een wisselend aantal schoolfeesten. Deze hebben altijd een leuk thema, zoals Halloween of Valentijnsdag.

Zit je in de bovenbouw? Dan neem je als leerling zelf het initiatief en vraag je, met je klasgenoten, een feest aan. Voor de 4e klassen is er vlak voor het eindexamen een galafeest; zo sluit je je schooltijd op het Zuiderzee College feestelijk en in stijl af.

Voor alle feesten geldt dat ze alleen toegankelijk zijn voor leerlingen van onze school. Ook zijn er altijd leraren bij die toezicht houden. Zo blijven onze feesten een feest!

Open dag en open avond

Open dag en open avond

Op vrijdag 26 januari 2024 van 18.00 – 20.00 uur en zaterdag 27 januari 2024 van 10.00 – 13.00 uur zullen de open dagen van het Zuiderzee College georganiseerd worden.

Open lesmiddagen op het Zuiderzee College

Open lesmiddagen op het Zuiderzee College

Op woensdag 10 januari 2024 is de open lesmiddag gepland van 13.30 uur tot 15.30 en donderdag 15 februari 2024 is de open lesmiddag gepland van 15.30 uur tot 17.00 uur. U kunt uw kind aanmelden  via deze link of scan de QR-code.