Schoolfeesten

Feest je mee?

Natuurlijk doen we op onze school meer dan alleen leren! We organiseren bijvoorbeeld ook schoolfeesten. Deze worden gehouden in een speciale ruimte op de afdeling Multimedia, Vormgeving & ICT waar alles aanwezig is voor perfect geluid en toffe lichtshows. Voor de onderbouw organiseren we, samen met de leerlingen, ieder jaar een wisselend aantal schoolfeesten. Deze hebben altijd een leuk thema, zoals Halloween of Valentijnsdag.

Zit je in de bovenbouw? Dan neem je als leerling zelf het initiatief en vraag je, met je klasgenoten, een feest aan. Voor de 4e klassen is er vlak voor het eindexamen een galafeest; zo sluit je je schooltijd op het Zuiderzee College feestelijk en in stijl af.

Voor alle feesten geldt dat ze alleen toegankelijk zijn voor leerlingen van onze school. Ook zijn er altijd leraren bij die toezicht houden. Zo blijven onze feesten een feest!

stage

Stage De stage is een onderdeel van Loopbaandossier van LOB (loopbaanoriëntatie en –begeleiding). De leerlingen doen hiermee een goede (werk)ervaring op die belangrijk is voor hun loopbaanontwikkeling en de keuzes die zij moeten maken. Zij leren zo niet alleen veel...

Open Dag

Open Dag

Open dag Ouders en kinderen kunnen onze school komen bekijken op: zaterdag 11 februari 2023 van 10.00 uur tot 13.00 uur.